BedenZihin ile İletişimin Unutulmuş Lisanını Kendine Hatırlatmak

 

“Bu çalışmanın (lisanı öğrenmenin) amacı dış otoriteyi iç yaşamınızdan çıkarmaktır”

 

Hafif bir transda, derin gevşemeyi uyanıklıkla birleştirerek, bedeninizin yaratıcı ve kendi kendini iyileştiren enerjilerini keşfedecek ve onunla arkadaş olacaksınız. Bu enerjileri, yeniden bütünlüğe ve dengeye getirilmesi gereken şeylere; sigara içmek, yeme dengesizlikleri, uykusuzluk, sızılar ve ağrılar gibi belirli konulara odaklayabileceksiniz.

 

Bu bir saatlik çalışma beden ve zihinle dost olmakla ilgili. Seni hafif bir transa ve derin gevşemeye sokan rehberli bir meditasyon. Bilinçaltının derinlerinde işleyen ve değişim getiren şahane bir kendi kendine şifa yöntemi. Kilo vermek veya bırakılması zor alışkanlıklarla çalışmak için çok uygun bir yöntem.

 

Hayatında yaratmayı istediğin değişiklik için gücü bulacağın yer derin gevşemede kolayca erişilebilir ve çok duyarlı bir yer.

 

Bu 7 günlük süreçte, günde bir saat, hayal gücünüzün ötesindeki seviyelerde beden zihninizle iletişim kurmak için zaman ayıracağız. Stres kaynaklı zihnin yarattığı her türlü kasılmayı bırakarak daha derin ve daha derin gevşeme seviyelerine geçeceğiz.

 

NE ZAMAN, NEREDE?

3-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında Saat: 08:00

ZOOM platformu üzerinden DOUM'da.

 

KAYIT

Kayıt için do-um@do-um.com adresine mail atınız.

 

Çalışma her yaşta katılımcıya ve hamilelere uygundur.

 

 

Çalışmayı Sunan Nur Sakallı hakkında bilgi:

 

Somatik Deneyimleme ve TRE Uygulayıcısı, Doğuma Hazırlık Eğitmeni, Doula, Bebek ve Hamile Yogası Eğitmeni

Türkiye’nin ilk doulası olan Nur 2008’dan beri İstanbul’da bebek bekleyen aileler ile çalışıyor ve doğumlarda destek veriyor. DOUM’un annesi olan Nur ayrıca çeşitli yoga okullarında hamile yogası ve bebek yogası eğitmenleri yetiştirmeye devam ediyor. Türkiye’de doğum şartları konusundaki farkındalığın filizlenmesi konusunda halen çalışıyor ve aynı zamanda Doğana Doğumda Kadın Hakları Derneğinin kurucularından. Bedensel terapiler, psikobiyolojik yaklaşımlar konularında da eğitimi olan Nur stress ve travma konularında hem bireysel seanslar veriyor hem de grup çalışmaları organize ediyor. Doula ve doğuma hazırlık eğitmeni olarak hizmet verirken, ruhunu beslemek amacıyla yoga, terapi ve meditasyon eğitim ve inzivalarına yoğun olarak devam ediyor. Bu çalışmalardan edindiği dinginlik ve gücü hamileler ve bebeklerle çalışmalarına taşıyor. Kadınların annelik yolculuklarının parçası olmayı çok seviyor ve hayatın başlangıcını onurlandırarak şifalanabileceğimize inanıyor.

DOUM Aileleri ne diyor?



Kayıt


Bizden haber almak için kayıt ol!

gönder


Bu site ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir. Bu sayfada yazılan bilgiler doktora danışılmadan tedavi amacıyla kullanılmamalıdır.


Copyright © 2018 do-um.com | Tüm Hakları Saklıdır.
Artwork by Ekin Nayır
Longplay Dijital Ajans Hizmetleri Logo


doum