Ayşegül Özkaraman ile Aile Dizimi

Varlığınızın yarısı annenizden, yarısı babanızdan oluşur. Onlar sayesinde buradasınız: onlar burada olmasaydı siz de olamazdınız. Başarınıza gelen herşey bir anlamda onlar sayesinde. İnsan bunun farkına varmalı. O zaman şunu anlayın, nasıllarsa öyleler yapabilecekleri herşeyi yaptılar daha fazlasını istemek anlamsız. Demek ki yaptıkları her neyse minnettar hissetmelisiniz. Başınıza ne geldiyse ve ne gelecekse sebebi hep onlar olacak. Eğer bir gün aydınlanırsanız o zaman onlara minnet duymanız gerekecek. Eğer nefes alıyorsanız bu onların sayesinde, birbirlerini sevdikleri için ! Eğer burada beni dinliyorsanız, bu da onlar sayesinde. Onlar temeliniz olarak kalmaya devam eder ; yani temeli unutmayın o kadar ! 
OSHO

AYŞEGÜL ÖZKARAMAN İLE DIZIM ÇALIŞMASI 

Hayatınızdaki süregelen davranış kalıplarından özgürleşerek, kendi yaşam amacınızı keşfetmek ve Atalarla olan bağlarınızı fark edip onurlandırmak için katılabileceğiniz bir çalışmadır.

AİLE DİZİMİ HAKKINDA

Bireyi aile bütününün bir parçası olarak algılayan Aile Dizimi, yaşamı daha akıcı, kolay ve tatmin edici bir deneyim olarak yaşamamızı engelleyen kalıplar, travmalar, sevdiklerimiz adına bilinçsizce yüklendiğimiz duygular ve en çok da bilincimizin dışında tutmaya çalıştığımız ancak varlıklarını bilinçaltımızda sürdürmeye devam eden aile sistemimize ait parçalarla yüzleşmemizi sağlayan etkili bir yöntemdir.

Bazen bu yüzleşme bizi sınırlayanın dönüşmesi için yeterli olur. Bazen ise bu yüzleşme sınırlarımızı kabul etmekten başka bir seçeneğimizin olmadığını görmemizi sağlayarak günümüzün popüler ‘herşeye muktedir, özgür birey’ yanılsamasından çıkıp yaşama karşı daha alçak gönüllü bir duruş kazanmamıza yardımcı olur. Belki de Aile Diziminin batı anlayışına kattığı en büyük değer, esas özgürleştirici olanın sınırlarımızı kabul ederek yaşamak olduğudur.

Kimler Faydalanır?

Kronik rahatsızlıklar, bilincinde olmanıza rağmen değiştiremediğiniz zararlı davranış kalıpları, dış etkilerle orantısız olarak yaşanan şiddetli duygular, korkular, anlamsız yere yaşamınızı kısıtlayan alışkanlıklar gibi yaşamınızın kalitesini etkileyen durumlardan şikayetçiyseniz Aile Dizimi çalışması size yardımcı olabilir.

Ne zaman, Nerede?
16 Ocak Pazar günü saat 10:30- 18:00 arası online olarak DOUM’da!

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için do-um@do-um.com

Eğitmen 
Ayşegül Özkaraman hakkında daha fazla bilgi için tıklayın...

DOUM Aileleri ne diyor?



Kayıt


Bizden haber almak için kayıt ol!

gönder


Bu site ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir. Bu sayfada yazılan bilgiler doktora danışılmadan tedavi amacıyla kullanılmamalıdır.


Copyright © 2018 do-um.com | Tüm Hakları Saklıdır.
Artwork by Ekin Nayır
Longplay Dijital Ajans Hizmetleri Logo


doum